Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(17870 niezalogowanych)
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
asiaN napisał:
masz ciekawy nick...shetur...kim on byl bo zzera mnie ciekawosc na razie wyczytalam tylko,ze czyims synem wyslanym do Mojrzesza do Kanaanu

HAHA ... no tak ... chrzescianie znajda odbowiedz w Biblii .. bo przeciez na pewno przeczytali... Reszta zainteresowanych na pewno trzepie wikipedia haha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(asiaN)
Wiking
into sa wlasnie klatki...bibkia i wikipedia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(asiaN)
Wiking
a co do Twoich watpliwosci to ja akurat biblie czytalam ,nie zlicze ile razy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
asiaN napisał:

To nie klatki ... pierwsze to ciekawa historia napisana jezykiem przystepnym dla mas (coby daly sie kontrolowac), drugie to skarbnica wiedzy ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
asiaN napisał:
a co do Twoich watpliwosci to ja akurat biblie czytalam ,nie zlicze ile razy

... moze czytalas jej spolonizowany przeklad
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(asiaN)
Wiking
Sethur napisał:
asiaN napisał:

To nie klatki ... pierwsze to ciekawa historia napisana jezykiem przystepnym dla mas (coby daly sie kontrolowac), drugie to skarbnica wiedzy ...
............................sa rozne rodzaje klatek.....nawet sa klatki schodowe ....ale jesli to nie klatki to dlaczego ograniczaja??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
asiaN napisał:
Sethur napisał:
asiaN napisał:

............................sa rozne rodzaje klatek.....nawet sa klatki schodowe ....ale jesli to nie klatki to dlaczego ograniczaja??

Bo chcemy lub godzimy sie na to ... bo jest nam wygodniej wierzyc w czyjas wizje ... bo nie mamy wlasnej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Choler, forum mi zwislo i nie dopisalem. Biblia ograniczy Twoj swiatopoglad tylko na Twoje wlasne wyrazne zyczenie ... Wiki ... nie moze ograniczac.. bo zawiera sztywne fakty ... nic poza wiedza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
Caly czas czytajac ...

""Bo chcemy lub godzimy sie na to ... bo jest nam wygodniej wierzyc w czyjas wizje ... bo nie mamy wlasnej:blush "":

i tu Smajkos sie musi zgodzic , niestety.
milego popoludnia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(asiaN)
Wiking
nie ma jak miec wlasna wizje,ale dla wszystkich.....znamy to z historii...min. pewien Adolf mial wlasna wizje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok